Door Campagneteam op 12 maart 2017

Campagnezaterdag …

Op zaterdag 11 maart was er een verkiezingsmarkt op winkelcentrum de Struytse Hoeck, en een PvdA Tour de Voorne-Putten met een rode dubbeldekker …

Er waren veel partijen present op de Verkiezingsmarkt, die onze eigen Anneke Lagendijk heeft georganiseerd in Hellevoetsluis.

Naast bekende landelijke partijen waren er ook nieuwkomers zoals de Piratenpartij en het Forum voor democratie. Onze burgemeester Junius was zeer belangstellend.

Bij  bezoekers aan deze markt was de vraag naar informatie hoog: tot het laatste moment zal het spannend blijven omdat veel mensen aangegeven hebben het nog niet goed te weten.

We hebben van 10:00 uur tot 16:00 uur veel gesprekken gevoerd, ook heftige discussies zijn niet uitgebleven. Gemengde gevoelens, waarbij toch het positieve overheerste.

Tegelijk was een andere groep PvdA-vrijwilligers samen met onze regionale kamerleden Astrid Oosenbrug en Duco Hoogland, en kandidaat-Kamerlid Reshma Roopram uit Barendrecht op tournee door Voorne-Putten.

Met een (uiteraard Rode) Engelse dubbeldekker gingen Astrid, Duco en Reshma samen met circa vijftien vrijwilligers uit de afdelingen Voorne en Nissewaard twaalf pleisterplaatsen af op Voorne-Putten. Overal werd een kwartiertje gestopt om met het publiek het gesprek aan te gaan, of hen te voorzien van documentatie over de standpunten van de PvdA, of haar speerpunten op Voorne: bestrijding van de kinderarmoede, herstel van de spoedeisende hulp en behoud van de natuur en het landschap, alles gerelateerd aan het landelijke verkiezingsprogramma.

In Oudenhoorn werd specifiek de aandacht gevestigd op de eendrachtige wijze waarop de afdelingen Voorne en Nissewaard de term ‘Democratie’ inhoud geven: als 93% van de bewoners een grenscorrectie, dan vind de PvdA dat dit uitgevoerd moet worden; waren de andere partijen ook maar zo eensgezind.

Het laat zich raden dat de PvdA-bus de nodige aandacht trok tijdens deze rit van Hellevoetsluis naar Hellevoetsluis, van 09:30 tot 16:30 uur.

Op naar 15 maart!!! Enne… wel allemaal gaan stemmen alsjeblieft!

Campagneteam PvdA Voorne

Hieronder wat foto’s van deze verkiezingsmarkt en van de bustour…

Er zijn heel wat gesprekken gevoerd op deze, gelukkig warme, zaterdag…

Jelle, goud van oud voor de Hellevoetse CDA, komt ook even kijken…

Het was druk bij onze Rode Burcht…

Karel in actie…

In Hellevoetsluis is de samenwerking optimaal…

De PvdA-Voorne-Putten bus voor vertrek uit Hellevoetsluis

De PvdA-bus op de Plataanlaan in Hellevoetsluis …, maar wacht eens, daar was toch een boogbrug? Wat de PvdA vermag: door de goede samenwerking had de gemeente besloten om de brug die hier decaden lang de weg kruiste, afgelopen donderdag te verwijderen …, of was er toch een andere reden?…

Enkele vrijwilligers in beeld, o.m. Menna en Jan …

Reshma en haar Roodie-dochter …

Afzwaaiend Kamerlid Astrid Oosenbrug (wat een aderlating) en Peter Versluis …

Met o.m. Bert, voorzitter van de organiserende afdeling Voorne, Remco Harmsen, Reshma en Duco, en de onvolprezen Corry, in Spijkenisse …

Een sfeerimpressie op het topdek van de bus …

In Tinte, bij een NL-Doet-activiteit …

 

Campagneteam

Campagneteam

    Daan Dankaart, Truus de Graaf,  Jeroen Merkx,  Ben van Stijn Klik hier voor meer informatie over ons campagneteam.

Meer over Campagneteam