Door op 7 januari 2015

Ron Hillebrand…

Zoals jullie wellicht weten zijn op 18 maart de verkiezingen voor de Provinciale Staten. Uiteraard gaan de verkiezingen over provinciale thema’s en gaan we campagne voeren met ons provinciale verkiezingsprogramma. Als jullie lijsttrekker hoop ik binnenkort kennis met jullie te maken.

 

Beste partijgenoten,

Op 18 maart zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten. Uiteraard gaan de verkiezingen over provinciale thema’s en gaan we campagne voeren met ons provinciale verkiezingsprogramma, met als belangrijkste speerpunten:

–           Werk
–           Goed openbaar vervoer
–           Ruimte voor de fiets en investeren in duurzame energie voorziening

Lodewij Ascher 200x200Maar de verkiezingen zullen ook een landelijk karakter hebben. Geven de kiezers het kabinet Rutte-Asscher het signaal door te gaan met het aanpakken van zaken die te lang zijn blijven liggen en daarmee te werken aan een land waar iedereen een goed leven kan leiden?

We zijn inmiddels druk bezig met de voorbereiding van de verkiezingscampagne. En we kunnen jullie hulp daar heel goed bij gebruiken. Uiteraard gaan we een groot deel van de campagne op straat voeren. Maar ook met Facebook en Twitter kunnen we heel veel potentiële PvdA kiezers bereiken.

We rekenen graag op jullie hulp en ik hoop jullie de komende maanden ergens in onze mooie provincie, of online, te treffen.

Hartelijke groet,
Ron Hillebrand
Fractievoorzitter en lijsttrekker