Onze ledenvergadering…

Door Webmaster op 28 maart 2019

De vergadering begon heel sfeervol met waxinelichtjes en het licht van de (vele) telefoons. De stoppen waren doorgeslagen en we konden deze niet vervangen omdat de stoppenkast in een gedeelte van het gebouw zit waar we niet in konden.

Gelukkig werd er met vereende krachten, en dan bedoel ik Hans die met een  looplamp aan kwam hollen, aanwezige leden die in de sportzaal naast de foyer een verlengsnoer aansloten, toch gezorgd dat we konden beginnen met de vergadering. Na verloop van tijd sprong opeens de verlichting weer aan.

Hennie, die vorige week gekozen is in het bestuur van Waterschap Hollandse Delta werd met applaus en bloemen ontvangen. Ze trakteerde alle aanwezigen op een heerlijk gebakje en ja, dat ging er natuurlijk in als koek 😊

Verder nam Jeroen Merkx afscheid als penningmeester. Zijn taken worden overgenomen door Betty van Viegen. Henk Joosten treedt toe als bestuurslid. We wensen beiden veel succes en wijsheid.

De thema discussie over de ledenraadpleging werd uitgebreid besproken. Velen van ons hebben hier duidelijke meningen over en deze ledenraadpleging was een eerste stap om over gemeentelijke
samenwerking ons standpunt te bepalen. Geert de Vries uit Nissewaard leidde deze themadiscussie die enthousiast gevoerd werd.
De uitkomst hiervan wordt door Daan Dankaart uitgewerkt en komt heel binnenkort op deze website.

Hieronder wat sfeerfoto’s van deze bijzondere avond…
We begonnen, heel sfeervol,  bij het licht van waxinekaarsjes en telefoons…
Hennie wordt door Anneke en Betty in de bloemetjes gezet…
De discussie…
…was levendig en
…iedereen deed mee!