Lijsttrekkersdebat…

Door Sjoerd Hoekstra op 11 november 2018

Lijsttrekkersdebat…

Op zaterdag 10 november vond de Algemene Ledenvergadering van PvdA Zuid-Holland plaats in Rotterdam. PvdA Voorne werd vertegenwoordigd door Daan Dankaart, Ben van Stijn, Hennie Wiersma-den Dulk en ondergetekende.

Tijdens deze vergadering werden de kandidatenlijsten voor de verkiezing van de Provinciale Staten, en twee Waterschappen voorgelegd aan de leden. Er was veel vertrouwen in de deskundigheid van de kandidaatstellingscommissie want de lijsten werden probleemloos vastgesteld.

Voor onze regio vinden we Daan Dankaart en Hennie Wiersma-den Dulk terug op de lijst voor de Provinciale Staten. Hennie staat ook op de lijst voor het waterschap Hollandse Delta (waar Voorne onder valt). Tijdens de Provinciale Statenverkiezingen (20 maart 2019) kunnen we dus een mooi ‘Voorns’ geluid laten horen.

Na de ‘netwerklunch’, begon het debat tussen de kandidaat lijsttrekkers van de PvdA voor de Eerste Kamer: Mei Li Vos, Ruud Koole, Jeroen Recourt en Esther-Mirjam Sent.
Goed beschouwd hadden allen een goed sociaaldemocratisch verhaal.
Klik hier om het debat te bekijken en beluisteren, misschien kan het jullie helpen bij het maken van een weloverwogen keuze.

Heb je nog niet gestemd? Dat kan via deze link: http://ledenraadpleging.pvda.nl
(je persoonlijke kiescode is 5 november per mail verstuurd).

Om 13:45 uur was de vergadering afgelopen dus, op naar Amsterdam voor de protestmars vanaf de Dam naar het Museumplein voor een protestmars voor een betere verdeling van de welvaart.

Sjoerd Hoekstra

Sjoerd Hoekstra

Sjoerd Hoekstra

Klik hier voor ons Privacy- en cookiebeleid.

Meer over Sjoerd Hoekstra