20 december 2013

Keek op de Week – december-2…

In Groot Hellevoet van deze week wenst Careyn alle mensen op Voorne Putten een gezond 2014 toe. Dit vooral onder het motto “Samen werkt ’t beter”! Laat dit nou net niet het gevoel zijn wat ik kreeg tijdens ons werkbezoek aan Voornesteijn afgelopen week.

 

De week van…
Hans Steenwinkel…

Ondanks alle onvermijdelijke bezuinigingen in de zorg en de consequenties die deze hebben voor Voornesteijn, haar bewoners en medewerkers, kreeg ik nou niet echt de indruk dat Careyn probeert samen te werken met de medewerkers of met de bewoners of met Maas Delta, laat staan met de gemeente.

Voornesteijn 330Het lijkt of Careyn alle betrokkenen op vriendelijk doch dwingende wijze voor een voldongen feit stelt. Gelukkig tonen de betrokkenen in Voornesteijn nog de nodige weerbaarheid. Ik hoop dat onze gemeentebestuurders dit serieus nemen en onder ogen zien dat zij ook de verantwoordelijkheid hebben voor de zorg van de oudere inwoners en voor het behouden van werkgelegenheid van Hellevoetsluis.

Ik hoop het niet alleen, ik ga er vanuit! Het is immers nog te vroeg om beneveld te zijn van de uitstoot van de toekomstige jeneverstokerij in Hellevoetsluis.

Ik raad hen aan een voorbeeld te nemen aan de actie van V.V. Hellevoetsluis, die bij entree direct met gedragsregels duidelijk maakt waar zij voor staan!

Ik geef een voorzet:

Op 4: “Wij zijn zuinig op ons complex”

Op 6: “Niemand wordt hier gediscrimineerd of gepest”

Op 7: “Wij zijn een goede gastheer en een goede gast”

Wethouder Roza, kopt U ze in ten behoeve van de mensen in Voornesteijn???