Buurtbezoek Oudenhoorn – de resultaten

Door Campagneteam op 15 maart 2018

Op 28 februari bezochten wij in Oudenhoorn de Julianastraat en omgeving; daarbij spraken wij met 18 van u aan de deur (of via internet) over het wel en wee in uw wijk. Verder spraken wij met u over de wenselijkheid van woningbouw in het dorp.

Met u zijn ook wij gelukkig over de sterkste PLUS-punten van uw buurt: de Rustige woonomgeving en de Sociale Cohesie. Het eerste aspect is daarmee gelijk aan gemiddeld in Hellevoetsluis, de Sociale Cohesie wat lager dan gemiddeld. Als MIN-punten noemt u met name, niet verrassend het Winkelaanbod. Hondenpoep en OnderhoudOpenbareRuimte kwamen op de tweede en derde plaats. De PvdA zal zich inzetten om het beperkte winkelaanbod op zijn minst in stand te houden, en indien mogelijk uit te breiden. Met betrekking tot klachten over hondenpoep stelden wij toevallig (echt!) vorige week schriftelijke vragen aan het college, en met name ook over het ontbreken van hondenbeleid in Oudenhoorn: Klik hier om deze vragen over het hondenbeleid in te zien

Daarnaast vroegen wij u ook of er in Oudenhoorn nieuwbouw moet komen. Bijna driekwart van u vindt dit noodzakelijk om het dorp leefbaar te houden, maar dan wel in een bij het dorp passende vorm. Er ligt een schone taak voor ons in de volgende raadsperiode.

Hier ziet u hoe u over uw buurt denkt: de Top-4 Plus- en Top-5 Minpunten.

Ook kunt u de volledige resultaten van ons buurtonderzoek in Oudenhoorn nalezen:

Klik hier om de resultaten in te zien.

Deze week wordt in de buurt een flyer verspreid met de resultaten van dit buurtonderzoek;

Klik hier om deze flyer te bekijken.

Staat ons beleid u aan? Stem van 21 maart lijst 3 PvdA, bijvoorbeeld op onze kandidaat nr. 4, Petra Mostert-van der Werf, uit Oudenhoorn.

Campagneteam

Campagneteam

    Daan Dankaart, Truus de Graaf,  Jeroen Merkx,  Ben van Stijn Klik hier voor meer informatie over ons campagneteam.

Meer over Campagneteam