Aan de slag…

Door Privé: Karel Winkels op 11 juni 2018

Het is voor mij de eerste keer dat ik een stukje mag schrijven voor onze website en dat ga ik met plezier proberen.

Wij, Daan, Doortje en ondergetekende, zijn begonnen aan het werken in de raad en de commissies. In eerste Instantie was het een raar begin. Eerst geen commissie, later geen iPad en tot overmaat van ramp een datalek. Gelukkig kwam alles met een beetje geduld helemaal in orde. We zijn allemaal maar mensen en mensen maken af en toe fouten, dat is een wet van Meden en Perzen.

Onze partij, de PvdA, wil dat je als raads- of commissielid een goede start maakt en heeft daarvoor een cursus bedacht die de Wibautcursus wordt genoemd. Daarvoor mag je twee zaterdagen naar Rotterdam en twee zaterdagen naar Utrecht. Zodoende leer je veel collega’s kennen en de belangrijkste opdracht, ook veel zaken die je in de raad of commissies tegenkomt. Met al die nieuwe kennis kunnen we beter ons werk doen. Deze cursusochtenden waren keurig verzorgt en, gesterkt met de nieuwe kennis die we opgedaan hebben kunnen we aan de slag! Met dank aan Daan voor het verzorgen van het vervoer.

Over beginnen gesproken, er zijn nu allerlei zaken die wij als fractie mogen doen. We hebben overleg gehad met o.a. De Kledingbank over de verwijzing door de gemeente of liever over het ontbreken daarvan. Maar goed, dat gesprek hebben we gehad, we weten nu hoe de Kledingbank er over denkt en daar gaan we nog eens over praten met B&W.

Voor de komende weken staat de voorjaarsnota op de agenda.
Maar daarover later meer.

Nog even een persoonlijke noot…
Nu het beter weer is heeft Yolanda, mijn lieve vrouw, de tuin weer helemaal op orde gemaakt. Daar zijn we allebei erg blij mee. Met nieuwe plantjes en nieuwe kussens is het een groot plezier om in de tuin te zitten. We hopen op een mooie zomer met veel heerlijke uurtjes in onze tuin.

Privé: Karel Winkels

Privé: Karel Winkels

Wonen, Werk & Recreatie Zorg, Welzijn & Onderwijs

Meer over Privé: Karel Winkels